۱) تهیه خمیر نان، پیتزا و شیرینی
خمیرگیری با دست زمانبر است و انرژی زیادی میگیرد، اما غذاساز با تیغه مخصوص، در ۳۰ تا ۶۰ ثانیه خمیر یکدست و آماده تحویل میدهد.
۲) آسیاب خشک مغزها برای کره بادامزمینی و فندق
با غذاساز میتوانید بادام، فندق یا پسته را پودر یا کاملاً روغنی کنید و کره مغزی خانگی سالم و بدون افزودنی درست کنید.
۳) خرد کردن گوشت برای کوفته و کتلت
اگر چرخگوشت ندارید، غذاساز به راحتی گوشت را نرم و یکدست میکند؛ برای کتلت و کوفته ایدهآل است.
۴) درست کردن انواع سس و دیپ
سس سیر، سس مایونز خانگی، هموس، سس سالاد، پنیر خامهای خانگی… همه را در کمتر از ۲ دقیقه میتوانید در غذاساز درست کنید.
۵) رندهکردن حجم زیاد پنیر پیتزا
دیگر لازم نیست با رنده دستی وقت تلف کنید. غذاساز پنیر پیتزا را به سرعت و یکدست رنده میکند بدون اینکه دستتان خسته شود.
۶) تهیه پوره سیبزمینی و سبزیجات بخارپز
پورههای رستورانی لطیفاند چون دستگاه صنعتی دارند؛ شما هم با غذاساز دقیقاً همان بافت نرم و بدون گلوله را میگیرید.
۷) خرد کردن یخ برای اسموتی و نوشیدنیهای خنک
اگر غذاساز شما تیغه استیل قوی دارد، تکههای یخ را هم خرد میکند و اسموتیهای خانگی حرفهای میسازید.
جمعبندی
غذاساز از آن دسته لوازم آشپزخانه است که اگر فقط برای خرد کردن مواد اولیه استفادهاش کنید، نصف کاراییاش را از دست دادهاید. از خمیرگیری تا کره مغزی خانگی، سسهای حرفهای، پوره و اسموتی ـ این دستگاه میتواند زمان آشپزی شما را نصف کند.
۷ کاربردی که شاید نمیدانستید میتوانید با غذاساز انجام دهید
نوشته شده در 12 آبان 1404
توسط
رضا ارمکان
دیدگاه خود را بنویسید